sâmbătă, aprilie 30, 2011

1 Mai '87 - Ziua Mea...

Acum 24 de ani ma nastea mama, anul viitor implinesc 25 de ani. Ce-a mai trecut timpul, parca imi pare rau cand ma suna careva sa imi zica "La Multi Ani", simt ca imbatranesc si nu am realizat mare lucru... Trece si viata asta asa de repede!

joi, aprilie 21, 2011

Nimic nu este mai grav decat sa iubesti pe cineva care te va dezamagi mereu

Noi, fiintele umane, suntem atat de plapande, ne plac adesea lucrurile dificile, relatiile tensionate, ne agatam de cine nu trebuie, oferim tot ceea ce avem fara a avea pretentia de-a primi inapoi. Cerem iubire si primim minciuni, ne saturam si renuntam. Si totul pare atat de gri in viata noua, sperante nu mai sunt, se topesc in zare. Dar care oare sa fie cauza pentru care acceptam astfel de situatii? Odata cu dorinta numai a ta, vrei sa ai si altceva, un om bun si la locul lui, nu un golanas stupid. De ce sa lasam sa ne umple viata acest "viciu" care nu ne face decat sa suferim? De ce spui ca fara el/ea nu poti trai? Oare te-ai nascut alaturi de el/ea? De ce nu punem valoare pe noi, ca oameni, nu mai avem puterea de-a veghea roua din flori. Suntem numai ploi, vant si noroi. In fiecare an te redescoperi si realizezi ca ecoul tau este departe de ce credeai, nu ramanem tineri, viata se scurge, isi duce treaba pana la capat. Si ce poate fi mai frumos decat sa traiesti armonios si fara complicatii sentimentale daca nu este cazul? Intotdeauna exista in noi insine puterea de-a ne schimba in mod real destinele, nimeni, dar absolut nimeni nu ne poate schimba viata, fara ca noi sa le-a permitem. Nu au dreptul! Iubirea este cel mai pur sentiment si deja este timpul sa o cauti in alta parte, nu lasa lacrimle sa-ti fie "prietene". Sunt multi barbati care traiesc din nefericira altor femei. Nu este nimic mai frumos decat sa privesti cum oamenii se respecta, se iubesc si se apreciaza pentru ceea ce sunt, nimic mai mult sau mai putin. Daca vrei sa-ti traiesti viata fara lacrimi, fara nopti cu insomnii, tu esti singurul/singura care ia atitudine! Ai nevoie de-n schimb in viata ta ratacita, pentru iubire este nevoie de doi.
De ce tocmai tu, care esti o femeie frumoasa si valoroasa ai ghinionul acesta? Te-ai intrebat daca nu esti si tu de vina? Pentru ca lasi de la tine si nu faci bine, dai apa la moara tuturor celor care vor sa-ti faca rau!
Trezeste-te inainte de-a te zdruncina, exista o lume cu multe posibilitati.
Gata! Inceteaza cu cautarile pentru el/ea. S-a dus totul... acum exista prezent si viitor! Gaseste-ti fraze optimiste pentru tine, doar asa vei reusi in viata!
Aspira catre mai mult! Mai mult de atat, crede in ideea ca " mereu vei gasi pe cineva mai bun decat ai acum, un om care sa te iubeasca pentru ceea ce esti, ce faci, nu pentru ceea ce ar vrea acel OM sa aiba si nu se poate" !

Mesaje de dor Paste Fericit pentru fostul/fosta iubit/iubita

1. Credinta sa fie in sufletul tau in fiecare zi din an si sa-ti inveseleasca privirea. Paste Fericit!
2. Sper ca aceste zile sa te faca sa intelegi ca viata este mult mai frumoasa si mai placuta atunci cand ai pace-n suflet si nu dusmanie. Paste Fericit!
3. Iisus Hristos s-a rastignit pentru noi ca sa iti aduca liniste, fericire, a luat de la el si ti-a dat TIE, valoreaza tot ce te inconjoara. Credinta face minuni.Paste Fericit!
4. Iti trimit in dar de Sarbatorile Pascale un ou alaturi de celebrul cozonoc si de-o imbratisare. Paste Fericit!
5. Durerea pe care-a simtit-o Mantuitorul nostru Iisus Hristos sa ne acopere toate greselile facute sau nu cu vointa noastra... Paste Fericit!
6. Iepurasul vine-vine de la mare-ndepartare pentru a-ti oferi un ou rosu. Paste Fericit!

7. Sa ai puterea sa-ti continui visul in acest an dupa bunul plac. Paste Fericit!

8. Un an plin de realizari profesionale si ... personale din partea fostului/fostei tau/tale iubit/iubita. Paste Fericit!
9. Sa fii fericit/fericita si implinit/implinita alaturi de NOUL tau IEPURAS de Paste! Paste Fericit!
10. Mielul sa-l privesti in ochi si sa-ti amintesti de mine in prag de sarbatori. Paste Fericit!

marți, aprilie 19, 2011

Minciuna are picioare scurte

Si incepem sa ne gandim ca viata o ia razna in fata noastra si spunem ca totul este pierdut, ca sunteti singuri si izolati intr-o lume mai ciudata decat noi. Hazardul ne invadeaza caminul si poate sa se schimbe asteptarile noastre in fiecare moment. Cretinitatea, studiata sau nu, invatata sau nu, isi divulga adevarata valoare atunci cand te astepti mai putin si clipele de melancolie se duc atat de repede pe cat au venit. Spulberi totul in calea ta asa de frumos cum numai tu o poti face. Degeaba ai bratele larg deschise si te gandesti ca poti primi pe oricine in viata ta, minciuna este la ordinea zilei in gandurile tale slabe si vinovate. Lacrima nu o mai sterge nimeni cu batista, o poti sterge chiar tu cu maneca de la mana stanga, doar in felul acesta vei realiza ca singuratatea si zbuciumul iti sunt cei mai buna tovarasi de "frunzarit". Punct si de la... capat!

Atentie, frige!

Comica este situatia nu tocmai placuta cand esti nevoit sa faci alegeri mai mult sau mai putin ideale sau corecte atunci cand vine vorba despre tine. Timpul trece de multe ori in favoarea noastra si ne miram cum de s-a petrecut asa si nu in celalt fel. Tu nu poti deduce complicarea situatiei deoarece nu-ti amintesti amanuntele existentiale si te apasa treptat-treptat. Fugi caci te arde si mai tarziu lasa cicatrice. Cand nu iti mai este bine fugi si lipeste-te de altcineva, indiferent daca la inceput nu sunt sentimente adevarate decat in proportie de 10 %. Aerul ce-l respiri fa-l mai placut si mai frumos, fa-l sa miroasa asa cum iti doresti, dar nu complica viata, caci ai doar una, lasand la o parte celelalte filosofii ale ei. Sincerele clipe pe care le poti petrece cu tine insuti/insati sunt cele mai placute si mai credibile, tu nu ai puterea sa reflectezi asupra situatiei in sine, decat in cazul in care ajungi la un final, nu mai conteaza acum de fel de natura are. Este dus la capat? Inseamna ca isi are rostul in viata cu toate ca, momentan nu poti deduce importanta. Ridica-te atunci cand esti zdrobit/a de circumstante atenunte sau nu. Educatia intr-o pereche tine de mai multe implicari, cele mai interesante si lesne de inteles, sunt cele de natura strict emotionala. Dar sunt si cele mai dureroase... Critica-te atunci cand nu este cazul si vei vedea ce-ti spune inima si sufletul. Nu te implica mai mult decat este cazul, raul ti-l poti face de unul/una singur/a.

luni, aprilie 18, 2011

Dorul de singuratate


Sufletul ramane pustiu in fata faptului implinit si, cu greu reusesti sa iti dai seama, cat de mult ai gresit si sa refaci tot ceea ce-ai trait indiferent de circumstante. Adevarul, in ciuda tuturor spuselor, macina gandirea omului, mai mult decat putem constientiza. Doar ca, atunci cand este descoperit suntem pusi in situatii delasatoare, din care nu prea avem cale de iesire, decat izbucnind. Si suntem coplesiti, zi de zi de nebanuitele intamplari, iar posibilitatea de-a ne demonstrat noua insine ca suntem foarte buni scade.Singurul mod de-ati salva existenta consta in faptul ca timpul le poate rezolva pe toate chiar daca si tu esti un pic exaltat de atatea si de atatea predici zi de zi. Increderea poate consta in ochii aceia deschisi si directi pe care-i evidentiezi la fiecare stralucire a soarelui. Dorul de tine ca fiinta incepe sa te macine in fiecare etapa a emotiei ce trece prin bratele tale si prin sufletul tau. Zbuciumul iti joaca feste si incearca sa te duca in lumea lui indiferent de ceea ce se petrece dupa... Vinovatia nu mai are picioare si iti creeaza nostalgia clipelor pierdute in zadar. Dorul de singuratate este mult mai apasator decat oricare alt tip de dor.

sâmbătă, aprilie 16, 2011

Credinta intr-un OM

Curiozitatea face ca, mare parte dintre noi sa recurgem - fortati fiind de imprejurari - la modul cel mai crud posibil atunci cand vine vorba despre timpul acordat vietii in doi. Inimaginabila este situatia coplesitoare care ne transforma in roboteii cu ochii inchisi, cerul "respira" pentru a ne ajuta sa simtim adierea vantului cald si fara rautati. Mai mult de atat, zilele pasnice, zilele de senitatate, de liniste nemarginita ajuta la dezvoltarea curata a discernamantului tau ca OM. Fluturii raniti si plecati din timp din partea viselor armonioase inlatura eventuala fericire care ar fi putut lua parte in viata ta, tumultoasa de fel. Plina de hazard si cam atat. Lingusitoarea incercare de-a porni cu stangul si de-a sincroniza fiecare pas gresit din propria incapere te face sa devii mut in fata neputintei improvizarii, fie ea si de durata limitata. Armonia niciodata nu poate face casa cu dezinteresul personal si, mai cu seama, cu intelegerea dintre doi. Stricti si fermi fiind atunci cand vorbim despre viata noastra plina de neprevazut, ne vedem pusi in fata faptului implinit. Ce rost mai are timpul in caricatura asta de civilizatie si de viata plina de rateuri personale. Un plus in viata ta tine doar de neprevazutul pe care ti-l doresti a fi incredibil, inimaginabil de ambitios. Unde poate fi oare noutatea clipelor desarte cand habar se are de sensibilitatea sufletului culpabil?

Minciuna EU -lui

Vezi cum minti si cum te schimbi?
Rusinea te plaseaza catre necunoscutul din tine care nu te lasa sa-ti sincronizezi cu directie toate plusurile, indiferent de notorietatea lor. Minti pentru ca este singura ta sursa de-a constientiza faptul ca traiesti, minti pentru a te calma, minti pentru a nu spune lucrurilor pe nume, minti pentru a te "reface moral", minti pentru ca nu ai discernamant. Si continui sa comiti exact aceeasi greseala care nu se iarta! Si o comiti din nou, este "meseria" ta, cea veche de altfel!
In ceea ce priveste acea schimbare a atitudinilor tale, mai ai de "muncit" la capitolul respectiv, pur si simplu pentru ca nu stii sa iti opresti curiozitatile catre "lumea aceea fantastica", lumea buna de peste tot, mai putin lumea ta. Goliciunea ti se vede chiar daca incerci cu ardoare sa te ascunzi, astepti sa te ridici si nu ai puterea necesara pentru a actiona corect. Care sa fie motivul? Aproape tot ce-ti inconjoara fiinta nu face altceva decat sa-ti "inrameze" miscarile tacute si calculate pe care le poti face intr-o astfel de viata. Si nu stii cum arde, cum dispare durerea? Cateodata, singurul leac ce poate interveni in viata ta se refera strict la inima ta cea trista si haina in acelasi timp, toate aceste "amanunte" nu fac decat sa-ti expuna public starea emotionala, vinovatia si, mai cu seama, pierzania cuvinelor mari, cuvintelor pretioase. Transformarea nu poate tine mai mult decat ti-ai impus pentru ca este in zadar o minciuna in plus.

vineri, aprilie 15, 2011

Cu rolele

Ma trezesc ravasita,
Coplesita de aerul cald si plapand,
Ma ridic alene din pat,
Cu gandul la role.

Dau la o parte cearceaful,
Si fug nevoie mare,
Spre o raza de soare,
Catre un strop de apa curata,
Sa-mi netezesc chipul.

Ajung si dintr-o data
Constat ca nu am apa
Si-mi zic lasa ca am plata
Ce mai conteaza?

Ma imbrac cu o lene asurzitoare,
Pe ritmuri de house infundate,
Bag castile-n urechi
Si ma trezesc ascultand la maxim
Ultima melodie incendiara.

Rolele imi fac probleme,
Ma impiedic si cad,
Ma lovesc si tac,
Este abia inceput de zi.

EU si TU ... IN TACERE



    TU nu stii ca stiu cat te doare,



    TU nu spui ca-ti plange sufletul,



    TU minti pentru ca minte restul,



    TU visezi pentru ca visul e teroare...



    TU nu simti ce simt si EU,



    TU ranesti vorbele mele,



    TU ma-nalti si ma cobori,



    TU nu stii cine sunt EU...



    TU ma iubesti necontenit,



    EU spun ca nu e mult,



    TU te crezi introvertit,



    EU doar ascult...



    TU minti ca adesea zbori,



    EU spun ca esti cu capul in nori,



    TU vii si pleci grabit,



    EU n-am timp de iubit...



    TU te joci cu cei din jurul tau,



    EU spun ca nu faci bine,



    TU esti natarau,



    EU nu ma joc cu tine...



    TU tipi si ma iriti,



    EU zbier si te lovesc cu ultima putere,



    TU te scufunzi in trairi fierbinti,



    EU te opresc ... IN TACERE.

    Versuri - Dj Project feat. Giulia - Mi-e dor de noi

    Doar petale uscate, cazute pe-o carte
    Imi spun ca tu... esti departe
    Si nu stii cum arde
    Si nu stii cum doare
    Tu nu esti... unde esti oare?

    Nici nu-mi amintesc de cand stau aici
    De cand tot astept sa ma ridici
    Ce rost are timpul, daca nu suntem noi
    Pentru iubire-i nevoie de doi!

    REFREN:
    Doar petale uscate, cazute pe-o carte
    Imi spun ca tu... esti departe
    Si nu stii cum arde
    Si nu stii cum doare
    Tu nu esti... unde esti oare?
    Imi e dor (x4)
    Imi e dor (x4)
    Imi e dor (x4)
    Mi-e atat de dor de noi cateodata
    Imi e dor (x4)
    Ca te-am pierdut sunt doar eu vinovata.

    Cu bratele-ntinse si ochii inchisi
    Veneam spre tine, stiind ca ma prinzi.
    Spuneai ca sunt aerul ce il respiri
    Nu mai pot trai din amintiri!

    REFREN:
    Doar petale uscate, cazute pe-o carte
    Imi spun ca tu...esti departe
    Si nu stii cum arde,
    Si nu stii cum doare
    Tu nu esti...unde esti oare?
    Imi e dor (x4)
    Mi-e atat de dor de noi cateodata
    Imi e dor (x4)
    Ca te-am pierdut sunt doar eu vinovata

    Mi-e atat de dor de noi cateodata
    Mi-e atat de dor de noi cateodata

    Imi e dor (x4)
    Mi-e atat de dor de noi cateodata
    Imi e dor (x4)
    Ca te-am pierdut sunt doar eu vinovata
    Imi e dor (x4)
    Mi-e atat de dor de noi cateodata
    Imi e dor (x4)
    Ca te-am pierdut sunt doar eu vinovata