joi, aprilie 21, 2011

Nimic nu este mai grav decat sa iubesti pe cineva care te va dezamagi mereu

Noi, fiintele umane, suntem atat de plapande, ne plac adesea lucrurile dificile, relatiile tensionate, ne agatam de cine nu trebuie, oferim tot ceea ce avem fara a avea pretentia de-a primi inapoi. Cerem iubire si primim minciuni, ne saturam si renuntam. Si totul pare atat de gri in viata noua, sperante nu mai sunt, se topesc in zare. Dar care oare sa fie cauza pentru care acceptam astfel de situatii? Odata cu dorinta numai a ta, vrei sa ai si altceva, un om bun si la locul lui, nu un golanas stupid. De ce sa lasam sa ne umple viata acest "viciu" care nu ne face decat sa suferim? De ce spui ca fara el/ea nu poti trai? Oare te-ai nascut alaturi de el/ea? De ce nu punem valoare pe noi, ca oameni, nu mai avem puterea de-a veghea roua din flori. Suntem numai ploi, vant si noroi. In fiecare an te redescoperi si realizezi ca ecoul tau este departe de ce credeai, nu ramanem tineri, viata se scurge, isi duce treaba pana la capat. Si ce poate fi mai frumos decat sa traiesti armonios si fara complicatii sentimentale daca nu este cazul? Intotdeauna exista in noi insine puterea de-a ne schimba in mod real destinele, nimeni, dar absolut nimeni nu ne poate schimba viata, fara ca noi sa le-a permitem. Nu au dreptul! Iubirea este cel mai pur sentiment si deja este timpul sa o cauti in alta parte, nu lasa lacrimle sa-ti fie "prietene". Sunt multi barbati care traiesc din nefericira altor femei. Nu este nimic mai frumos decat sa privesti cum oamenii se respecta, se iubesc si se apreciaza pentru ceea ce sunt, nimic mai mult sau mai putin. Daca vrei sa-ti traiesti viata fara lacrimi, fara nopti cu insomnii, tu esti singurul/singura care ia atitudine! Ai nevoie de-n schimb in viata ta ratacita, pentru iubire este nevoie de doi.
De ce tocmai tu, care esti o femeie frumoasa si valoroasa ai ghinionul acesta? Te-ai intrebat daca nu esti si tu de vina? Pentru ca lasi de la tine si nu faci bine, dai apa la moara tuturor celor care vor sa-ti faca rau!
Trezeste-te inainte de-a te zdruncina, exista o lume cu multe posibilitati.
Gata! Inceteaza cu cautarile pentru el/ea. S-a dus totul... acum exista prezent si viitor! Gaseste-ti fraze optimiste pentru tine, doar asa vei reusi in viata!
Aspira catre mai mult! Mai mult de atat, crede in ideea ca " mereu vei gasi pe cineva mai bun decat ai acum, un om care sa te iubeasca pentru ceea ce esti, ce faci, nu pentru ceea ce ar vrea acel OM sa aiba si nu se poate" !

Niciun comentariu: